Skip to content

FÉSÜS ÉPÍTÉSZ IRODA

IRODA

Az iroda a jelenlegi struktúrájában 1998. óta működik. Tulajdonosa az ügyvezetői hatáskört is ellátó Fésüs Péter vezető tervező. Az iroda „klasszikus” építésziroda, házon belül csak az építészeti – generáltervezési szakágakat foglalja magába. Az iroda „belső” létszáma jelenleg 5 fő. A jól összeszokott csapat rugalmasan és dinamikusan képes megoldani mindig az adott feladatot, a kapacitást pedig a külső kapcsolatokkal, stratégiai partnerekkel lehet a kívánt mértékre növelni. A kapcsolódó társ és szaktervezői munkákra külső cégekkel alakított ki hosszú távú együttműködést. Az együttműködésre garancia az együttműködő irodákkal való jó kapcsolat

Ügyvezető

Fésüs Péter a Budapesti Műszaki Egyetemen végzett nívódíjas okleveles építészmérnök, vezető tervező, aki 2008-2018-ig a Debrecen Megyei Jogú Város Építészeti-Műszaki Tervtanácsának, jelenleg Hajdúszoboszló Építészeti Tervtanácsának tagja.

Tevékenységi kör

A FÉSÜS ÉPÍTÉSZ Tervező Kft. 1998. évben alakult meg ÉP-TERV 98 Bt. néven. Az iroda megalapításának célja az volt, hogy a megrendelők, építtetők számára magas színvonalú, komplex építészeti szolgáltatást nyújtson. Az építész iroda önállóan tevékenykedett projektek generál tervezőjeként, telekbeépítés vizsgálatoktól kezdve elvi építési engedélyezési, építési engedélyezési és kiviteli tervek elkészítésének fázisaiban. A tervezőiroda az építész tervezés számos területén szerzett gyakorlatot. Tervezett lakóparkot, autószalont, idősek otthonát, luxus családi lakóépületet, 100 szobás szállodát, irodaházat, védett villaépület felújítását – bővítését, oktató orvosi rendelőt.

Beruházásaink

Az építészeti tervezési feladatok mellett a Fésüs Építész Kft. saját beruházásban megvalósuló ingatlanfejlesztéssel foglalkozik. Az elmúlt években Debrecenben, Nyíregyházán, Balatonlellén a Tó utcán és a Napsugár utcán valósultak meg saját beruházásban többlakásos lakóépületek. Jelenleg Debrecen belvárosában és Nagyerdei övezetében készülnek magas színvonalú lakóépületeink.

Az ingatlanfejlesztéseknél nem a beépítési paraméterek maximális mértékig történő kihasználása, sokkal inkább értékálló épületek létrehozása mellett a környezettel harmonizáló, élhető emberi terek létrehozása a cél.

A lakóépületek tervezésénél elsődleges elvárásként szerepel a használhatóság, fenntarthatóság és az egyedi megjelenés, míg az épületek kivitelezésénél a minőség és tartósság. Az ingatlanfejlesztéseink mind ezen szempontok figyelembevételével valósulnak meg.

Célok

Fontosnak tartjuk, hogy partnereink számára magas színvonalú tervezési „szolgáltatást” nyújtsunk, mely gazdaságos és minőségi ingatlanfejlesztéseket tesz lehetővé, kiemelkedő építészeti színvonalon. Előbbire megépült épületeink jelent referenciát, utóbbira a tervtanácsi vélemények.